ΕΛΛΑΔΑ 

 • Αλλαγές σε νούμερο γίνονται δωρεάν (αφορά την αποστολή λάθους νούμερο από εμάς.)
 • Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή-επιστροφή προϊόντων ,τα έξοδα επιστροφής/αλλαγής βαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή
 • Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές
 •  Στα Outlet προϊόντα γίνονται αλλαγές μόνο από την ίδια κατηγορία
 • Αλλαγές προϊόντων γίνονται  με την εταιρία ACS Courier.
 • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής  βάσει των εγγράφων παραλαβής. και αφορούν πάντα την ίδια collection. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  η εταιρία ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ(xpleaders.gr) διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

  Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

* Όροι επιστροφή:
Οι παραπάνω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας, επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

 • Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση),  θα πρέπει  είτε να κάνετε ξανά παραγγελία ηλεκτρονικά με τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραλάβετε και να γράψετε στο τέλος της παραγγελίας, στις παρατηρήσεις ότι αφορά σε αλλαγή, είτε να επικοινωνήσετε με το 210-2114446. Επιπλέον, πρέπει να στείλετε το/τα προϊόν/προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 368, ΤΚ 11141, Άνω Πατήσια, έτσι ώστε μόλις παραλάβουμε να προωθήσουμε τη νέα σας παραγγελία!

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση). Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 • Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης  θα πρέπει μέσα σε 14 ημέρες να μας στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση που βρίσκεται( ΕΔΩ ) και να μας την στείλετε στο email info @ xpleaders.gr.
 • Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Το xpleaders.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλόλητας αυτών.Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά το xpleaders.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.
 • * Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που η αγορά των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί σε φυσικό κατάστημα της XP LEADERS FASHION SHOES(ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ).

 

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 • Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2114446 ή στο email info@xpleaders.gr 

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 • Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε: (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας, εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάσταση του με άλλο ή (γ) να υπαναχωρήσετε. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητάς του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210-2114446 ή Email:info@xpleaders.gr

 

ΚΥΠΡΟΣ 
ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ  ΔΕΝ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Από Κύπρο Αλλαγές γίνονται δέκτες  ΜΟΝΟ  σε περίπτωση που το Προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας. H επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210-2114446 ή Email:info@xpleaders.gr